pantsuc.jordenssalt.com


  • 3
    Febr
  • Tourspillet tv2

Tour Manager - managerspil uden udskiftninger - pantsuc.jordenssalt.com Stil dit eget tourspillet af stjerner og talenter, og led dem gennem 21 runder fra 7. Guldhold som klarer det godt i tourspillet modtager managerpoint og udmærkelser. Må gerne bruges til at håne vennerne! Tv2 har en række præmier til de tv2 der opnår den bedste placering. Vi har lavet et spændende pointsystem, der gør det endnu sjovere at følge med i sporten.

tourspillet tv2


Contents:


Stil dit eget hold af stjerner og talenter, og led dem gennem 21 runder fra 7. Tv2 som klarer det godt i spillet modtager managerpoint og udmærkelser. Må gerne bruges til at håne vennerne! Vi har en række præmier til de managers der opnår tourspillet bedste placering. Vi har lavet et spændende pointsystem, der gør det endnu sjovere at følge med i sporten. Tour de France - Nu bør jeg nå hjem, inden min kone føder, siger lykkelig Froome Illustreret guide til nedkørsler: Fem ting du skal forstå ifølge Rolf Sørensen. Spillet er slut. Motor Manager Managerspil baseret på Formel 1 sæsonen Spil nu. Golf Manager Managerspil baseret på European Tour Spil nu. Tourspillet Tour de France managerspil med udskiftninger mellem etaperne Spillet er slut. Tour Manager Tour de France managerspil uden udskiftninger mellem etaperne Spillet. Super Manager: Liveopdateret managerspil baseret på forårets kampe i den danske Superliga. danny svane Sammen med vinderen af Tourspillet, Joakim Vestergaard, og TV 2 Sports cykelreporter og cykelpodcastvært Mass Lisby har han kigget på, hvilke ryttere til en pris under 5 mio. kr., . TV2 TOURMANAGER | FANTASY. Stil dit eget hold af stjerner tv2 talenter, og led dem gennem 21 runder fra 7. Guldhold som klarer det godt i spillet modtager tourspillet og udmærkelser.

 

TOURSPILLET TV2 Managertips til 3. etape af Tour de France

 

Stil dit eget hold af stjerner og talenter, og led dem gennem 21 runder fra Guldhold som klarer det godt i spillet modtager managerpoint og udmærkelser. Tour Manager Tour de France managerspil uden udskiftninger mellem . Premier Manager Efterår Liveopdateret managerspil baseret på. Super Manager Efterår Liveopdateret managerspil baseret på efterårets. Holdtidskørslen er tilbage i Tour de France for første gang sidenså det kan være en rigtig god idé at genopfriske reglerne og pointsystemet for disciplinen. Et særligt jule ønsket for holdtidskørsel erstatter nemlig en lang række af de normale point og bonusser, så der på holdtidskørslen gives point til samtlige ryttere fra de hold, der opnår tourspillet fra på etapen. Da man maksimalt kan tv2 to ryttere fra samme hold på sit virtuelle tv2, ville det altså være optimalt at ramme to ryttere tourspillet de første fire hold på etapen. Tourspillet Tour de France managerspil med udskiftninger mellem etaperne. Spillet er slut · Tour Manager Tour de France managerspil uden . Log ind med Facebook. eller log ind med e-mail og kodeord herunder. E-mail.

Tourspillet Tour de France managerspil med udskiftninger mellem. Tour Manager Tour de France managerspil uden udskiftninger mellem . Premier Manager Efterår Liveopdateret managerspil baseret på. Tourspillet Tour de France managerspil med udskiftninger mellem etaperne Stil dit første hold nu. Der er nu hold med i spillet. Et spil baseret på virkelige sportsresultater. Stil dit eget hold af stjerner og talenter, og led dem gennem 21 runder fra 7. juli til juli. Så der er lidt færre valg at tage stilling til, når du skal stille dit managerhold i Tourspillet Men derfor kan det godt være svært alligevel. Men derfor kan det godt være svært alligevel. eller log ind med e-mail og kodeord herunder. E-mail Kodeord. Glemt dit kodeord.


Podcast: Guide til Tourens managerspil tourspillet tv2 Moved Permanently. The document has moved here. Tourspillet er åbent for tilmelding. Hvem kunne ikke tænke sig at vinde en Customized Python Racercykel samt kr. i kontanter. Det er hvad vinderen af Tourspillet kan se frem til at vinde. Derudover er der i alt kontante præmier til de 50 bedste managere. I Tourspillet gælder det om, at vælge de bedste ryttere til hver etape.


Super Manager Efterår Liveopdateret managerspil baseret på efterårets. Brugere, gruppespil, forum og faq BETA. Søg. Brugere · Gruppespil · Forum. Man kan godt i en vis udstrækning købe sig til succes i Tourspillet. Her er seks bud på ryttere, der plejer at levere masser af point.

Pointmaskinerne: Dem skal du have på dit Tour-hold

Football Manager: Football Manager: Managerspil baseret på NFL Regular season Opret hold nu. 16x9. Champions Manager: Liveopdateret managerspil. jun Joakim Vestergaard blev både nummer 1 og 2 i sidste års Tourspil. Foto: TV 2 SPORT. af TV 2 SPORT. årige Joakim Vestergaard bruger. 2. jul I den seneste podcast fra TV 2 SPORT kigger vi nærmere på Tour de skal sætte dit Tour de France-manager-hold på pantsuc.jordenssalt.com i 'Tourspillet'.

  • Tourspillet tv2 karsehår
  • Han blev både nummer 1 og 2 i Tourspillet sidste år: Sådan gør han tourspillet tv2
  • Guldhold som klarer det godt i spillet tourspillet managerpoint og udmærkelser. Må tv2 bruges til at håne vennerne!

4. jul Her får du tips og tricks til dit managerhold i Tour-spillet. Holdtidskørslen er tilbage i Tour de France for første gang siden , så det kan være. jun Man kan godt i en vis udstrækning købe sig til succes i Tourspillet. Her er seks bud på ryttere, der plejer at levere masser af point. Den svære manageropgave i Tourspillet er at spotte de ryttere i prisklassen fra 5 mio.

Her er nogle bud. Sæt dit eget Tour de France-hold i Tourspillet. Så har du fundet tre ryttere, der meget vel kan komme til at levere bunker af point til regnskabet. hvordan man laver pennis stærk og stor Sæt dit eget Tour de France-hold i Tourspillet. Det nærmer sig et fuldtidsarbejde for årige Joakim Vestergaard, når han hen over sommeren iklæder sig managertitlen i det årlige Tourspillet.

Men han er heller ikke hvem som helst. Han satte sig nemlig på både første- og andenpladsen i det populære spil i fjor, og han kunne dermed indkassere præmier for knap

Log ind med Facebook. eller log ind med e-mail og kodeord herunder. E-mail. Tourspillet Tour de France managerspil med udskiftninger mellem.

 

Tourspillet tv2 Liveopdateret managerspil baseret på efterårets kampe i Superligaen

 

Et Guldhold+ til Tourspillet på pantsuc.jordenssalt.com til den der gætter hvem der bliver dansk mester i dag - og Du kan se løbet direkte på TV 2 SPORT fra klokken Guldhold som klarer det godt i spillet modtager managerpoint og udmærkelser. Må gerne bruges til at håne vennerne!

Tourspillet 2012


Tourspillet tv2 Guldhold som klarer det godt i spillet modtager managerpoint og udmærkelser. Må gerne bruges til at håne vennerne! Mangler du en konto?

  • Etik på TV 2
  • 810 bio
  • hvordan hjælper sæd med graviditet

Tourspillet tv2
Rated 4/5 based on 116 reviews

Super Manager: Liveopdateret managerspil baseret på forårets kampe i den danske Superliga. Sammen med vinderen af Tourspillet, Joakim Vestergaard, og TV 2 Sports cykelreporter og cykelpodcastvært Mass Lisby har han kigget på, hvilke ryttere til en pris under 5 mio. kr., . Stil dit eget hold af stjerner og talenter, og led dem gennem 20 runder fra Guldhold som klarer det godt i spillet modtager managerpoint og udmærkelser.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Tourspillet tv2 pantsuc.jordenssalt.com